Min baggrund

Lidt omkring Morten Løgager

Jeg arbejder som direktør i CGI, en Canadisk virksomhed med 72.000 ansatte i hele verden. Dermed er vi verdens femte største IT service virksomhed. Vores del, hvor jeg er direktør, dækker typisk virksomheder der arbejder inden for produktion (Manufacturing) samt handel og retail.

Selv sidder jeg primært med mine 15 medarbejdere og servicerer Danmarks største smykkeproducent, både her i Danmark og i Thailand.

Jeg har arbejdet med IT og system implementeringer siden 1989, hvor jeg startede hos daværende Damgaard Data, hvor jeg blev i 11 år, for så at skifte til Columbus A/S i de næste femten år, frem til sommeren 2015, hvor jeg skiftede til CGI A/S.

 

Fritiden har de sidste mange år været bundet i to hoved aktiviteter, Rosenlund Volley og Ballerup Kræmmerfestival.

Igennem en del år har jeg været formand i Rosenlund, men har fået lov til at koncentrere mig om træner gerning og en bestyrelsespost, fordi vi har lykkedes med at inkludere forældre og spillere som ledere i klubben i de sidste par år. Jeg har selv spillet for sjov igennem årene, men det er træner gerningen der primært glæder mig. At se de unge blomstre som individer såvel som skabe fællesskabet er en daglig gave. Og så syntes jeg også jeg hjælper ungerne til at blive ordentlige mennesker igennem min påvirkning af dem.

Kræmmerfestivallen har jeg været med i siden starten i 1999. De første mange år bare som frivillig, dog med mange opgaver og timer, men siden 2008 gik jeg ind i bestyrelsen, og med foreningens rekonstruktion i 2011 blev jeg formand og har været det siden. Festivallen er et frirum fra arbejde, og giver mig lov til at lave noget fysisk i sommerferien, som tilbringes på marken, samtidig med vi skaber penge til foreningerne og får en masse gode timer i et fantastisk fællesskab, hvor vi sammen skaber både gode rammer og meningsfuldhed i vores arbejde.