Hvad tænker du om minimumsnormeringer i daginstitutioner?

Normeringer er i Ballerup i den ”tunge” ende, altså er vi noget over en normalfordeling i Danmark. Jeg ville ønske vi økonomisk kunne få det til at hænge sammen med BUPLs model, som eksempel 1 voksen pr 3 vuggestue barn, men jeg er nok desværre på vej til at blive skuffet når min den yngste Andrea starter efter nytår i ”Himmel og Hav”. Men på den anden side ved jeg, efter at have været igennem dette forløb med 3 drenge, den første startede i institution i 1999, at vores institutioner faktisk, takket være deres fantastiske ansatte, leverer et fantastisk børnemiljø, så måske er jeg lidt hårdhudet når jeg siger det er OK hvad vi tilbyder. Og vel vidende jeg garanteret om 12 mdr, når Andrea går i institutionen er optaget af hendes behov, så tror jeg på at vores dygtige ledere og personale får vores institutioner til at fungere.

Jeg har fulgt snakken på en facebook tråd i ”vores børn skovlunde (0-6 år)”, men jeg har ikke rigtig haft noget at side om dette; for det er en dialog der er så mange følelser involveret i for forældre, og igen, som 6’gangs bruger er jeg nok lidt hårdhudet. Jeg er ikke bekymret over nomeringerne, for vi er ikke ude i misrøgt eller noget der er farligt. Men det kan jo altid blive bedre!

 

(dette blog indlæg er resultatet af en førstegangsvælgers fantastiske spørgsmål til mig som kandidat – og dermed også en chance for mig til at rent faktisk formulere mig om dette)