Hvad tænker du om priotering/frapriotering af flere boliger i Ballerup?

Jeg ser gerne flere boliger i Ballerup, især boliger der kan tiltrække flere unge mennesker, som stiller krav til en levende by med gode tilbud. Jeg var i Ikast i weekenden 21.-22. oktober til et volley arrangement og talte med nogle af de lokale. Et emne var at gå til yoga (det er tilsyneladende god motion ?) og her kunne de fortælle de skulle køre 20 km for at komme til at prøve dette. Jeg ser gerne en by med mulighederne nær ved, og jeg er sikker på at vi med nærhed i tilbud kan tiltrække flere der søger dette.

Vi har som kommune den glæde at rumme Danmarks svar på Silicon Valley med Lautrup området. Og dertil har i Måløv / Ballerup også en stor medical industri. Her taler vi om mange arbejdspladser for over-middel indtægter, som i dag pendler hertil. Hvorfor bor de her ikke? Jammen det er da fordi vores boligmasse og vores tilbud rundt om disse ikke er gode nok.

Lad os udvikle byen, lyt til vores byplanlæggere og tænk langsigtet i vores investeringer så vi får sammenhæng i bolig og job.

Jeg bor selv i Skovlunde, og jeg glæder mig til hele omlægningen af Skovlunde bymidte er klar. Jeg tror vi får et spændende område med gode faciliteter, og jeg tror på det kan tiltrække nye, unge borgere, der kan være med til at bryde den lidt kedelige udsigt vi pt har, hvor fremskrivningerne viser at vi om 20 år, med mindre der gribes ind, sidder i en kommune af pensionister. Mere af den slags fremtidsorienterede by udvikling, og flere faciliteter til vores fritid.

 

(dette blog indlæg er resultatet af en førstegangsvælgers fantastiske spørgsmål til mig som kandidat – og dermed også en chance for mig til at rent faktisk formulere mig om dette)